Tennisles JEUGD

Download hier het overzicht als PDF.

 

Tennisles SENIOREN

Download hier het overzicht als PDF

 

Start, indeling en tijden

De lessen voor de jeugd beginnen als de banen en het weer dat toelaten in de week van 26 maart. De lessen voor de senioren starten als het weer het toelaat op dinsdag 3 april.

Vragen?

Heb je vragen over de lessen neem dan contact op met de hoofdtrainer Daan Pruijs. Je kunt hem bereiken via 06-13670488 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bo-Jan is bereikbaar op 06-83257724.

Helaas is het niet gelukt om iedereen in te delen. Er is nog ruimte in de tweede serie op zaterdag. Inschrijven kan via de website van de tennisschool.

De definitieve startdatum van de tweede serie wordt een week voor aanvang bekend gemaakt.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders voorkeur. De beschikbaarheid maakt het soms lastig om aan de wensen te voldoen zoals opgegeven. Mocht je in een groep van 3 zijn ingedeeld en je hebt je voor 4 ingeschreven, dan wordt de lestijd aangepast. Heb je je opgeven voor een groep met 4 en je bent ingedeeld in een groep met meer, dan zal de prijs worden aangepast. We wensen iedereen heel veel tennis- en lesplezier!