Senior lid worden

Voor het seizoen van 2018 hebben wij helaas geen ruimte meer voor nieuwe senior leden. We adviseren je wel om het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen. We hopen je dan volgend seizoen te kunnen verwelkomen.

(PDF) Aanmeldingsformulier Senioren

Junior lid worden

Voor het seizoen 2018 hebben wij nog wel ruimte voor nieuwe jeugdleden. We adviseren je wel om het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(PDF) Aanmeldingsformulier Junioren

Bardienst

Als lid van onze tennisclub draai je 1 x 8 uur of 2 x 4 uur bardienst per seizoen. Als de bardiensten zijn gedraaid krijg je aan het eind van het seizoen het 'bargeld' teruggestort. Het 'bargeld' is € 60,- en zal samen met de contributie worden afgeschreven.

Met ingang van 1 januari 2017 moet ieder senior lid dat bardienst draait het IVA-certificaat halen. Dit kan makkelijk en snel online. Op de speciale IVA pagina lees je hier meer over en kun je de links vinden naar de websites waar je je certificaat kunt halen.

Contributie betalen, altijd via automatische incasso

Met de invoering van SEPA zijn consumenten beter beschermd als het gaat om automatische incasso. Een aantal dagen voordat een incasso plaatsvindt, informeert de bank je hierover. Hiermee vervalt de mogelijkheid om de contributie zelf over te maken.

Ledenpasje

Wil je voor het nieuwe seizoen een nieuwe foto op je pas? Stuur dan een goede pasfoto van tenminste 300 x 400 pixels per e-mail in jpeg formaat voor 31 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vervanging van je pasje kost € 15,- per pasje en kun je via de Ledenadministratie bestellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzeggen of tijdelijke stop lidmaatschap

Voor hen die onverhoopt voorafgaand aan het seizoen een blessure krijgen waardoor het gehele seizoen niet getennist kan worden is de blessureregeling opgesteld, zie hiervoor de regeling blessure/zwangerschap.

Verzoek tot beëindiging van je lidmaatschap moet altijd vóór 1 december binnen moet zijn. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging per ommegaande. Heb je deze niet ontvangen neem dan weer contact op want dan is je opzegging niet aangekomen en blijven onderstaande regels gelden. Deze regel zorgt er o.a. voor dat Flehite haar begroting van het komende jaar tijdig rond krijgt, maar ook de mensen op de wachtlijst kunnen dan tijdig benaderd worden.
Deze werkwijze is afgestemd met de financiële procedures bij de KNLTB. Dus voor alle duidelijkheid: als je bij ontvangst van de contributiebrief in februari bedenkt dat je toch je lidmaatschap op wilt zeggen, ben je te laat. Ook al is er een wachtlijst, of ga je emigreren, de contributie is dan gewoon verschuldigd. Opzeggen bij de trainer of een commissielid is ook geen geldige opzegging. Op deze strikte regel worden geen uitzonderingen gemaakt.

Dus, houd rekening met de opzegtermijn en stuur je opzegging voor 1 december naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..