Seizoen 2018

Het tennisseizoen is weer beginnen. Dit betekent o.a. dat rond 1 maart het contributiebedrag is afgeschreven.

Je kunt alleen je ledenpas ophalen als je contributie is betaald. Passen worden op persoonlijke titel uitgereikt. Haal je een label op van een ander lid dan wordt dit geregistreerd. Passen die niet worden opgehaald blijven bij de ledenadministrateur en kunnen na overleg met de ledenadministratie worden opgehaald.

Wijzigingen van bankrekening, email, telefoon etc. aan kun je doorgeven aan de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen over de contributie en machtigingen, kun je bij de penningmeester terecht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Het 'bargeld' is € 60,- en zal samen met de contributie worden afgeschreven. Als lid van onze tennisclub draai je 1 x 8 uur of 2 x 4 uur bardienst per seizoen. Als de bardiensten zijn gedraaid krijg je aan het eind van het seizoen het 'bargeld' teruggestort.

Rekenvoorbeeld senioren (volledig lid): contributie € 186,- + bargeld € 60,- = € 246,- totaal. Dit bedrag wordt er dus aan het begin van het seizoen afgeschreven van je rekening.

LET OP: Met ingang van 1 januari 2017 moet ieder senior lid dat bardienst draait het IVA-certificaat halen. Dit kan makkelijk en snel online. Op de speciale IVA pagina lees je hier meer over en kun je de links vinden naar de websites waar je je certificaat kunt halen. 

Contributiebedragen 2017

Seniorlid € 186,00
Seniorlid nieuw vanaf 1 juli    € 125,00
Daglid € 133,00
Daglid nieuw vanaf 1 juli € 79,00
Jeugdlid € 76,00
Bargeld € 60,00
Entreegeld senior € 25,00
Entreegeld junior € 15,00

 

Contributie betalen, altijd via automatische incasso

Met de invoering van SEPA zijn consumenten beter beschermd als het gaat om automatische incasso. Een aantal dagen voordat een incasso plaatsvindt, informeert de bank je hierover. Samen met het verlichten van de administratieve lasten. Hiermee vervalt de mogelijkheid om de contributie zelf over te maken.