kidsworldtour bg

 

Bij Flehite spelen de jeugdleden Kids World Tour Rood, Oranje en Groen. 

Nog even kort wat de Kids World tour is:
Met de Kids World Tour spelen we in 3 kleuren, te weten rood, oranje en groen. De rode en oranje kinderen spelen op zondagochtend en groen speelt op woensdagmiddag. De bedoeling is dat de kinderen gewoon gezellig een paar potjes tennis spelen om zo meer spel ervaring op te doen. En ook als je dit jaar voor het eerst speelt kun je meedoen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kinderen worden ingedeeld in een team en de teams worden weer ingedeeld in een poule met andere tennisverenigingen. De wedstrijdjes zijn elke keer op een andere club. Zo leren we meer kinderen en clubs kennen. Wil je weten welke teams er dit najaar spelen? Kijk dan hier.

We zijn dit seizoen gestart met meer aandacht te geven aan het teamgevoel. Dit betekent:
- er is per team een contact persoon (teamcaptain)
- je geeft je op voor alle keren, als je niet kunt meld je je af bij de teamcaptain
- aan het eind van elke speeldag worden de behaald punten bekend gemaakt
- aan het einde van het seizoen hebben we een afsluitende feestdag

Verder delen we de kinderen in op sterkte. Dit om ervoor te zorgen dat de poules gelijkwaardig worden ingedeeld en hiermee de wedstrijden leuker worden. Zo maken we onderscheid tussen Groen 1 en 2, Oranje 1 en 2 en Rood 1 en 2. Samen met Daan (de trainer) bepalen we welke sterkte je speelt.

 

Inschrijven

Je kunt je voor het najaar van 2017 niet meer inschrijven. De teamindeling van dit najaar staat hier.