groteclubactie

Op 16 september 2017 start weer de Grote Clubactie! Natuurlijk doen onze jeugdleden weer mee en kun je lootjes kopen. Ze komen langs in je straat of je ziet ze op de tennisbaan. Er zijn mooie prijzen te winnen, dus koop een lot bij de kids. Je bijdrage gaat naar onze club!

Actie: speciaal voor bedrijven of andere sponsoren is er dit jaar een Superlot verkrijgbaar. Daarbij worden 50 loten in één keer verkocht (ter waarde van €150). Het bestellen van Superloten kan via de bestelmodule. Je kunt deze vinden door in deze toolbox (even registreren bij MijnGroteClubactie) te klikken op 'Mijn Bestellingen'.

VOOR DE VERKOPERS:

Je kunt je ingevulde lotenboekje inleveren tot 19 november 2017.
Wist je dat hoe meer loten je verkoopt, hoe meer leuke dingen we kunnen aanschaffen en organiseren voor alle kinderen en jeugd van Flehite?!
Voor meer informatie en verkooptips kijk op : www.kids.clubactie.nl.

LET OP: Als je 20 of meer loten verkoopt krijg je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol. Ook ontvang je €10 shoptegoed bij sportboxx.com. De vouchers hiervoor kunnen opgehaald worden in de bestuurskamer tijdens het jeugdtoernooi.

Word jij winnaar van de grote verkoopwedstrijd?
Ben je 6 tot en met 13 jaar en verkoop je de meeste loten van alle deelnemende kinderen in Nederland? Dan kun je je (als je klaar bent met verkopen) t/m 12 december 2017 inschrijven via https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/inschrijven/ en maak je kans op:

- 1 x Hoofdprijs: Playstation 4
– 1x Fiets
– 25x Trainingspak Masita
– 52x Entreekaarten Madame Tussauds
– 13x Entreekaarten Bobbejaanland
– 65x Schiphol behind the scenes
– 10x Sportboxx

In 2016 verkochten de twee beste lotenverkopers 753 en 645 loten ;-)
De drie beste lotenverkopers van Flehite krijgen tijdens de opening van het seizoen in maart van de Jeugdcommissie een klein cadeautje.

Hoe kom je aan de boekjes?

Daan en  Bojan delen de lotenboekjes uit tijdens de lessen. Je kan de boekjes ook ophalen bij Flehite, ze liggen achter de bar. De ingevulde boekjes mag je weer bij je trainer inleveren of in de brievenbus van de jeugdcommissie doen in het clubhuis. Voor de zekerheid: dit kan tot en met 19 november.

Zet 'm op!