Je kunt je inschrijven voor de Voorjaarscompetitie voor de jeugd in 2018. Deze competitie is voor jeugdleden die vanaf 1 april 2017 met gewone gele ballen spelen (jeugd vanaf ongeveer 12 jaar en soms wat jonger). Dus als je competitie wilt spelen, lees dan eerst het competitieregelement en geef je dan op vóór 23 oktober 2017 via het onderstaande inschrijfformulier. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competitiereglement Jeugd

  • Iedereen die competitie wil spelen moet zich inschrijven. 
  • Je schrijft je individueel in en kunt op het formulier aangeven als je graag met een of meerdere mensen in een team wil spelen.
  • Inschrijven kan uitsluitend online. Schrijf je in voor 23 oktober 2017
  • Als je je hebt ingeschreven voor de competitie en je meldt jezelf na 1 december 2017 weer af, dan zijn mogelijke consequenties, zoals kosten van de vereniging of een boete van de KNLTB voor jouw rekening. 
  • Geef je voorkeuren op; zowel je 1e als 2e voorkeur. De JC probeert hier bij het maken van de indelingen uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar de trainer beslist, samen met de JC over wel of niet geplaatst worden, de definitieve teamindeling en ander competitiezaken.
  • Wanneer je je opgeeft om competitie te spelen voor de club, dan is het de bedoeling dat je minimaal 6 van de 7 speeldagen beschikbaar bent. Is dit niet het geval? Dan kan het betekenen dat, bijvoorbeeld bij teveel inschrijvingen voor een bepaalde klasse, je niet ingedeeld wordt. Voor de competitiedata zie op de site van de KNLTB
  • Je geeft je automatisch op voor het spelen op zaterdag, voor de zondagcompetitie wordt je gevraagd. 
  • Je moet lid zijn van de KNLTB en de contributie moet betaald zijn bij aanvang van het seizoen.
  • Er wordt gespeeld met KNLTB goedgekeurde ballen, aangeschaft door de club. Deze ballen worden door de JC betaald en krijg je uitgereikt tijdens de tijdens de captainsavond in (maart) 2018.

Inschrijven jeugd voorjaarscompetitie 2018

Voornaam*
Je hebt nog geen voornaam ingevuld.

Achternaam*
Je hebt nog geen achternaam ingevuld.

Telefoon*
Je hebt nog geen telefoon ingevuld.

E-mailadres*
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld.

Je kunt hieronder je 1e en 2e voorkeur aangeven waarvoor je wilt inschrijven.
1e voorkeur*
Je hebt nog geen keuze aangegeven wat je wilt spelen.

2e voorkeur*
Je hebt nog geen keuze aangegeven wat je wilt spelen.

Voorkeur voor team / spelers

Opmerkingen
Invalid Input

*
Je bent nog niet akkoord met het competitiereglement.