Het wordt alweer tijd om na te denken over deelname aan de voorjaarscompetitie van 2018. Er zijn op de zaterdag nieuwe competitievormen toegevoegd. Als je competitie wilt spelen, lees dan eerst het competieregelement en geef je dan op vóór 23 oktober 2017 via het onderstaande inschrijfformulier. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competitieregelement

    • Inschrijven: iedereen die competitie wil spelen moet zich inschrijven. Dit geldt ook voor de spelers van de zondagselectieteams en de ITA-competitie. Als je niet inschrijft, speel je geen competitie. Inschrijven kan uitsluitend online via het onderstaande inschrijfformulier. Schrijf je in vóór 23 oktober 2017.
    • Als je hebt ingeschreven en na 1 december 2017 jezelf weer afmeld, dan zijn mogelijke consequenties, zoals kosten van de vereniging of een boete van de KNLTB voor jouw rekening.
    • Geef je voorkeuren op, zowel je 1e als 2e voorkeur. Als TC houden we hier bij de indeling uiteraard zoveel mogelijk rekening mee, maar kunnen niets garanderen.
    • Wanneer je je opgeeft om competitie te spelen voor de club, verwachten we dat je minimaal 6 van de 7 speeldagen kunt. Is dit niet het geval? Dan kan dit consequenties hebben, bijvoorbeeld dat bij teveel inschrijvingen voor een bepaalde klasse jij niet ingedeeld wordt maar een ander. Voor de competitie- en inhaaldagen zie op de site van de KNLTB.
    • Bij ‘te’ veel inschrijvingen, over de definitieve teamindeling en andere competitiezaken beslist de TC.
    • Je moet lid zijn van de KNLTB en de contributie moet betaald zijn bij aanvang van het seizoen.
    • Er wordt gespeeld met KNLTB goedgekeurde ballen, aangeschaft door de club. Deze ballen moeten betaald worden door het team tijdens de captainsavond in (maart) 2018.
    • Selectieteams worden door de TC in samenspraak met de trainer samengesteld.
    • Voor de jeugd geldt: je kunt alleen inschrijven voor de zaterdagcompetitie en je wordt uitgenodigd voor de zondagcompetitie.
    • Heb jij je opgegeven voor de voorjaarscompetitie 2018 en ben jij afgevallen, dan heb jij bij de najaarscompetitie 2018 voorrang op andere spelers. Voor deze najaarscompetitie zul je je dan terzijnertijd nog wel zelf moeten opgeven.
    • Op vrijdag blijven we, na gebleken succes, compact spelen.
    • Op zondag zal de Kids World Tour georganiseerd gaan worden voor de groene jeugd. Hierdoor wordt het nog drukker, kijkende naar het aantal plaatsen en naar het aantal leden dat competitie wil spelen. De TC behoudt zich het recht voor om te bepalen of er compact gespeeld gaat worden op de zaterdag of zondag, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
    • LET OP!!! Reeds een aantal jaren is de invulling van de bardiensten tijdens de competitie weekenden niet optimaal. Daarom heeft de barcommissie in overleg met het bestuur besloten om het draaien van 2 bardiensten tijdens de competitie weekenden als team verplicht te stellen voor de senioren competitie teams die op vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie spelen. Belangrijk hierbij is dat je geen bardienst draait op je eigen competitie dag. Bijvoorbeeld; een zaterdagteam gaat ingedeeld worden voor een vrijdagavond dienst of een bardienst op zondag. De indeling voor de bardiensten wordt gemaakt door de barcommissie en gecommuniceerd begin volgend jaar. Verdere details volgen tijdens de Captainsavond in 2018

 

Inschrijven senioren voorjaarscompetitie 2018

Voornaam*
Je hebt nog geen voornaam ingevuld.

Achternaam*
Je hebt nog geen achternaam ingevuld.

Geslacht*
Je hebt nog geen geslacht ingevuld.

Telefoon*
Je hebt nog geen telefoon ingevuld.

E-mailadres*
Je hebt nog geen e-mailadres ingevuld.

Speelsterkte enkel*
Je hebt nog geen speelsterkte enkel ingevuld.

Speelsterkte dubbel*
Je hebt nog geen speelsterkte dubbel ingevuld.

Je kunt hieronder 2 keuzes aangeven waarvoor je wilt inschrijven. Je bent 6 á 7 competitie- en inhaaldagen beschikbaar.
1e voorkeur*
Je hebt nog geen keuze aangegeven wat je wilt spelen.

2e voorkeur*
Je hebt nog geen keuze aangegeven wat je wilt spelen.

Voorkeur voor team / spelers

Opmerkingen
Invalid Input

*
Je bent nog niet akkoord met het competitiereglement.