Schrijf je in voor een nieuw seizoen CVNCS!

Het is weer tijd voor de gezelligste interne competitie van Flehite, de CVNCS. Voor wie het nog (steeds) niet weet… CVNCS staat voor Competitie Voor Niet Competitie Spelers en is een interne competitie bij Flehite die parallel loopt aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Afgelopen jaar hebben er een groot aantal teams meegedaan en werd er in de weekenden gezellig en vooral sportief gespeeld in twee (of meer) poules. Er wordt gestreden om het felbegeerde CVNCS-tegeltje. 

De voornaamste reden om deel te nemen is dat je van een gezellig potje tennis houdt. Zowel de beginnende als de meer gevorderde speler vindt zijn weg tijdens deze gezellige competitie. We proberen het voor elke speelsterkte een leuk evenement te laten zijn. Elk jaar doen er gelukkig een hoop bekende gezellige gezichten mee, maar de CVNCS is ook voor nieuwe of pas beginnende leden de kans om vaker te spelen of meer nieuwe tennismaatjes te leren kennen. Ook als je geen team hebt kun je je gewoon opgeven. Er zijn altijd teams waar nog iemand bij kan en er zijn ook zeer regelmatig reservespelers nodig. Sterker nog, reservespelers staan soms vaker op de baan dan spelers die in een vast team spelen. 

Indeling en speeldata

Er wordt 2 uur getennist op de zaterdag- of zondagavond vanaf 20.00 uur. Het eerste uur spelen we een damesdubbel en een herendubbel én in het tweede uur spelen we twee gemengd dubbels. De speeldata lopen gelijk met de landelijke competitie tussen 7 april en 10 juni. Het complete overzicht van de speeldata kun je hier downloaden. Het is natuurlijk belangrijk om op zoveel mogelijk speeldata beschikbaar te zijn.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven tot en met uiterlijk 1 april. Daarna gaan we hard aan de slag met indelen, zodat we zo snel mogelijk de poule-indelingen en speelschema's bekend kunnen maken.

Je geeft je op met een heel team bestaande uit minstens 3 vrouwen en 3 mannen óf als je geen heel team kunt opgeven kun je je ook individueel opgeven, dan proberen wij een team samen te stellen. Als je slechts een enkele keer kunt spelen kun je je als algemeen reserve opgeven.

Hoe meer belangstelling, hoe gezelliger: dus twijfel niet en geef je op!!!

Sportieve groeten, 
Jeroen Fiselier
Erik de Boevere